panolin-logo

PANOLIN, milieuvriendelijke smeermiddelen

Het Zwitserse PANOLIN levert een grote verscheidenheid aan producten voor alle uiteenlopende toepassingen. Het specialisme ligt bij de milieuvriendelijke en food safe smeermiddelen. PANOLIN is een volledig onafhankelijke producent, die alles in eigen beheer ontwikkeld en produceert. Bij veel OEM's is PANOLIN als fabrieksafvulling leverbaar.

Duport Lubricare B.V. is de officiële importeur en distributeur van PANOLIN binnen Nederland. PANOLIN is in Nederland voornamelijk actief in de volgende marktsegmenten.


olie gas industrie food Maritiem

vinkje-groen CO2 verlagend
PANOLIN smeermiddelen dragen aantoonbaar bij aan de vermindering van de C02 uitstoot.
vinkje-groen Duurzaam
De milieuvriendelijke producten van PANOLIN zijn gemaakt volgens de laatste innovaties en technieken. Ook beschikken deze producten over vele internationale milieu- en kwaliteitseisen.
vinkje-groen Lange aantoonbare levensduur
Door het gebruik van 1e klas grondstoffen en speciale formules hebben vele producten van PANOLIN een zeer lange standtijd, tot meerder malen de standtijd van een standaard olie.
vinkje-groen Directe, snelle levering
Korte levertijden, goede beschikbaarheid en wereldwijd verkrijgbaar.
vinkje-groen Gratis analyse en rapportage
Maak gebruik van ons kostenloze aanbod voor het nemen van een monster en bijbehorende rapportage (excl. verzendkosten, alleen op biologisch afbreekbare producten).